Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Šventė grožio krepšelyje



Kiekviena mergina, į mėnesį ar du turi tokią šventę - grožio krepšelio šventę. Tai tokia diena (savaitė arba mėnuo) kai parduotuvių vitrinos traukia į vidų, o lentynos tiesiog norom nenorom prašosi "iššluojamos". Taigi šį kartą aptarsiu pirkinių manijos rezultatą. Įvertinsiu ar mano neplanuoti pirkiniai pasiteisino ir ar verta juos išbandyti jums (kad nebūtų nereikalingų išlaidų). Pradedam!


"Oriflame Optimals" valomoji žėlė normaliai/mišriai odai

Pirmas dalykas, kuris paskatino pirkti buvo patogus dozatorius. Patinka tai, kad nereikia terliotis su įvairiais kamšteliais ar užsukimais :) 200 ml talpa, kurios užteks ilgam. Konsistencija panaši į plaukų kondicionieriaus,be to, labai švelni želė, kuri nesausina veido odos. Pirmas įspūdis tikrai liko geras :) kaina ~25 Lt.


"Garnier Neo" antiperspirantas

 Nustebino patogus aplikatorius ir praktiška pakuotė, kuri pasiteisins, kai produktas bus besibaigiantis ir neteks laukti apvertus (kaip yra įprasta rutuliniams dezodorantams), kol pagaliau ištekės tas nelemtas skystis. Kvapų mėgėjoms patiks kvapų pasirinkimo galimybė. Išlaiko tikrai ilgai, tiksliau, ilgiau nei pieštukiniai ar rutuliniai dezodorantai :) Nepalieka žymių ir yra be alkoholio, kas yra ypač svarbu renkantys tokio pobūdžio priemonę :) Kainos tiksliai nežinau, nes laimėjau jį konkurse, bet manau ~10 Lt.



"Sensodyne whitening repair & protect" dantų pasta

Negalėčiau pasakyti, kad paliko gerą įspūdį, bet žinoma, nenusivyliau. Gana skysta, įdomaus skonio ir netikėtai dingsta burnoje, kaip rasa nuo žolės karštą vasaros dieną :) Už tokią kokybę mokėti ~16 Lt, nemanau, kad yra verta :)




Natūralus makadamijos riešutų nerafinuotas aliejus

 Pabandymui nusipirkau 100 ml, sumokėjau ~5 Lt, bet nesitikėjau tokio efekto. Plaukų galiukai tiesiog atgijo! Kvapas gana keistas, konsistencija lyg ir skystoka, kaip aliejaus, tačiau tai padeda geriau jį įtrinti į plaukus. Tikrai žinau, kad pirksiu dar ne kartą ! Pardavėjas UAB "Rudugys" , jų parduotuvės vadinasi "Aliejus".



Šalto spaudimo kokosų aliejus

Nuostabaus kvapo, puikiai tirpsta rankose. Natūrali alternatyva plaukų kaukėms, kurią ir pati išbandžiau. Plaukai tapo šilkiniai! Ypač tinka vietoje kūno kremo. Susigeria į drėgną odą skleisdamas malonų kokosų kvapą. Mokėjau ~15 Lt. Pirktas ten pat, kur ir pastarasis aliejus :)

  

"Catrice ultimate shine gel colour " lūpų dažai

Puikiai drėkina lūpas,  suteikia joms gražaus žvilgesio, neapkraudamas sunkia ir ryškia spalva. Tačiau neišsilaiko ilgai, kaip norėtųsi, ypač po maisto. :) Tikrai išbandysiu ir kitas spalvas :)Spalva 060 don't pink and drive. Kaina ~15 Lt.




"Catrice eyebrow set" antakių šešėliai

Tikrai yra kokybės ir kainos santykis. Išsilaiko visą dieną, yra šalto tono. Pliusas, kad yra šepetėlis ir pincetas, tad nereikia atskirų įrankių, norint susitvarkyti antakius. Tikrai puikus pasirinkimas, ypač kai reikia važiuoti į kelionę ir norima, jog priemonės neužimtų daug vietos kosmetinėje. Kaina ~15 Lt.



"Catrice wet shine stain long-lasting lip lacquer" lupų dažai - lakas

Turiu dvi spavytės : vieną raudoną ir vieną rožinę, ir esu begalo patenkinta! Išsilaiko labai gerai, tačiau tai yra riboto kiekio kolekcijos gaminiai, todėl jų galite neberasti, tačiau mačiau juos "Droge", prie išpardavimų lentynos :) Be to, už juokingas kainas ! Spalvos : (raudona) C03 fatal, (rožinė) C01 innocent.

"Inglot" akių šešėliai

Be proto norėjau išbandyti šią produkciją, o kai gavau dovanų čekį gimtadienio proga, buvau tiesiog pamišusi ! Gerokai "prasinešiau" pro šią parduotuvę - išleidau beveik trigubai daugiau nei buvo čekio suma, tad teko primokėti, bet galiu teigti, kad mano pinigai tikrai nenukeliavo į balą. Šešėliai yra labai pigmentuoti, pasirinkimas didelis, o labiausiai patiko tai, kad paletę gali susidėti pati, pagal norimas spalvas. Išsirinkti išties buvo sunku. Taigi aš turiu spalvytes tokias : balta su dvigubu blizgesiu (nr.496), juoda matinė (nr.63), trijų spalvų ruda su blizgesiu (nr.125), pilka-ruda trijų spalvų matinė (nr.117). Vienos spalvos kaina 14 Lt., trijų spalvų - 17 Lt.


"Essence lipliner" lųpų kontūro pieštukas

Apie juos rašiau viename iš senesnių įrašų. Pagaliau nusipirkau daugiau spalvų ir esu tikrai patenkinta, nes tai kainos ir kokybės santykis. Spalvos : (rožinis) 12 wish me a rose, (rudas) 11 in the nude. Kaina ~4 Lt.



"Inglot sleeks cream" lūpų blizgesys

Net nežinau kokias žodžiais reikėtų išgirti šį blizgesį ! Laikosi gerai, kvapas nuostabus, spalvų pasirinkimas didelis, kainos ir kokybės santykis tobulas... Vardinti ir vardinti. Labai pamėgau šią kosmetiką, nes ji yra viena iš profesionalesnių. Labai gaila, kad mano mieste nėra parduotuvės, kurioje galėčiau įsigyti šios kosmetikos. Esu garantuota - ji tiesiog būtų nušluota (žinoma manęs). Spalva 90. Kaina ~25 Lt.



Šiam kartui tiek.
                                                                                                               Bučkis, Miglė♥

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Išbandymų metas

Sveiki gyvi ! Jau senokai rašiau čia, nes vis nerasdavau laiko ar minčių, kuriomis galėčiau pasidalinti, tačiau šiandien gavau draugės pasiūlymą parašyti naują įrašą apie makiažo kursus, kuriuos aš baigiau. :) Taigi, jei tik turite noro ir laiko (taip pat ir lėšų), būtinai eikite į kursus! Tai neįkainojama patirtis, ypač jei esi mėgėjas dažytis ar dažyti kitus, ar pradedantysis, kuris nori susipažinti su visu šiuo pasauliu (geriausias variantas - nuo pradžių teisingai susipažinti su tuo), o galbūt turi planų gyvenimą sieti su grožiu, makiažu ir kosmetika. :) Žinau, kad perskaitę kaikurios galite pagalvoji "Pff, kam čia tie kursai man, pinigus mokėti, nors youtube pilna makiažo tutorial'ų", bet PRISIEKIU (!), niekur neišgirsite tiek daug makiažo subtilybių, kaip tik kursuose. Pati ilgai svarsčiau ar man to reikia, ar sužinosiu ką nors naujo, nes esu išstudijavus daugybę makeup tutorial'ų. Tačiau, esu be proto patenkinta, nes sužinojau tikrai daug, susipažinau su nu

Beautiful red lips ♥

Sveiki :) Šį kartą rašysiu apie makiažą, kuris yra mano mėgstamiausias, tačiau negaliu kiekvieną dieną su juo būti, nes gyvenu ne Paryžiuje, kuriame ryškesnis makiažas būtų nepastebėtas, o jei ir pastebėtas, tai išgirtas. Mes gyvename Lietuvoje, kurioje ryškus makiažas atkreipia dėmesį, yra nulydimas žvilgsniais ir apkalbomis, nes atrodai išsišokančiai tokioje pilkoje masėje. Bet dabar ne apie tai :) Tagi galiu pripažinti, kad dievinu raudonas lūpas :) Neįmanoma neatkreipti dėmesio į jas, nes jos atrodo pasakiškai :) Galite sakyti ką norite, bet raudoni lūpų  dažai tinka visiems, tik reikia pasirinkti tinkamą toną : šiltą arba šaltą :) Dabar aprašysiu kaip pasidariau šį makiažą :)   Pirmą naudojau "Essence my base" bazę, tada tolygiai išskirsčiau ant veido "Catrice photo finish" pudrą (spalva 020 rosy beige). Užmaskavau paakius ir spuogelius su "Essence cover stick" maskuokliu (spalva 01 matt sand) ir padengiau veidą "Catrice skin

Obuolių pyragas

Labas vakaras :) Nauji metai, naujos temos. :) Net negalvojau, kad apie tai rašysiu, beet... visada būna pirmas kartas. Mintis kilo spontaniškai, taigi nusprendžiau, kad pasidalinsiu savo vienu laaabai paprastu, mažai produktų reikalaujančiu, bet taip pat laabai skaniu ir visų išgirtu desertu. Tai bus obuolių pyragas :) Net ir prastam kepėjui šis pyragas yra lengvai pagaminamas, tad tikrai verta pabandyti :) Pyragui reikės: 6-8 obuolių (priklauso nuo dydžio, jei obuolius nelabai mėgstate , dėkite mažiau) 1 stiklinė cukraus (+ pabarstymui) 1,5 stiklinės miltų 2 kiaušiniai Pusė arb. šaukštelio kepimo miltelių Arb. šaukštelis vanilinio cukraus (+ pabarstymui) 12 šaukštų pieno (arba vandens) Cinamono pabarstymui Kiaušinius išmaišome su cukrumi, įdedame miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir pieną (arba vandenį). Viską gerai išmaišome. Tada nuplauname obuolius, nulupame juos ir supjaustome į masę (galima dėti ant viršaus. Seniau taip darydavau, bet kai obuoliai masėje,