Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Baltasis kosmetikos sąrašas

                           

Labas vakaras ! Šį vakarą kalbėsiu apie mano mėgstamą ir mylimą kosmetiką, kuri manęs nenuvylė ir pateisino visus lūkesčius :) Šios priemonės nėra brangios, todėl neteks stipriai ištuštinti piniginės. :)


"Catrice photo finish" makiažo pagrindas

Šis makiažo pagrindas mane laabai sužavėjo puikiu maskavimu, ilgu išsilaikymu ir lengvumu. Tikriausiai keista girdėti gerą maskavimą ir lengvumą viename sakinyje, tačiau tai yra tiesa! Išsklaidžius ją ant veido nesijaučia sunkumo jausmo ,kaip kad būna stipriai maskuojančiose priemonėse. Rašoma , kad makiažo pagrindas išsilaikys iki 18 valandų. Pačiai tiek laiko su ja neteko būti, tačiau 10 valandų ji tikrai išsilaikė. :) Labai patogus dozatorius, todėl naudojasi taupiai. Tinka šviesiaodėms, nes yra neblogas šviesių atspalvių pasirinkimas. :) Makiažo pagrindo kaina tiesiog juokinga - už 30 ml kaina ~23 Lt. Aš nuolaidos metu mokėjau ~16 Lt.

Spalva 020 ROSY BEIGE



"Catrice skin finish" kompaktinė pudra

Veidą padaro matinį, todėl labai patinka! Kažkodėl laabai patinka jos pakuotė, nors ,berods, dabartinė šiek tiek pakeista - apskritimo formos :) Naudoju gan ilgą laiką, tačiau galo dar nematyti. :) Tinka visų tipų odai :) Tikrai kartosiu! Kainos nepamenu, bet daugiau mažiau ~20 Lt.
Spalva 031 warm beige







"Garnier BB cream"  kremas


Tikriausiai negalėčiau be jo išsiversti vasarą ir pavasarį, kai nesinori veido apkrauti sunkiomis pudromis :) Suteikia natūralų ir gražų atspalvį, laabai patinka kvapas :) Tik gaila, kad yra tik 2 spalvų pasirinkimas :) Nors tai yra vienas iš pačių pirmųjų bb kremų, tačiau geresnio dar neišbandžiau :) Kaina 50 ml iki 30 Lt. :)

Spalva light/clair





"Oriflame very me fat lash black out"


Tikrai tobulas blakstienų tušas! Perku jau 3 kartą, nes negaliu be jo. Nerandu jame minusų :) Šepetėlis guminis, labai patogus. Padengia labai gerai, netepa ir nenubyra dienos eigoje. Pailgina, užriečia ir suteikia ypatingą juodumą :) Kaina juokinga ~10 Lt. Rekomenduoju !!!






"Classic mini" nagų lakas

Ilgai išsilaiko, greitai išdžiūsta.:) Patinka tai, kad jų talpa tik 5 ml, todėl lakas neatsibosta ir neuždžiūsta, kaip būna su didesnės talpos nagų lakais, kai jie prastovi ilgiau.:) Kaina 2,49 Lt.

1 nuo kairės spalva : deja negaliu pasakyti, nes užrašas nusitrynęs :/
2 spalva : 180
3 spalva : 181
4 spalva : 143
5 spalva : 179



"Belaton classic" nagų lakas

Išsilaiko ilgai ir nagučių spalva tiesiog pasakiška. Labai sunku kartais tampa išsirinkti tinkama nude spalvą, tačiau šį kartą labai pataikiau nusipirkusi šį laką. Rekomenduoju tam, kas nori tobulos nude spalvos nagučių ! :)

Spalva : 270


  
                                                                                                                     Bučkis, Miglė! ;*

Komentarai

  1. man Garniero BB kremas pradžioje dengė veidą tolygiai ir suteikdavo sveiką, natūralią veido spalvą, bet ilgainiui pradėjo dengtis dėmėmis... ir pasidarė labai tirštas... tai db jį tiesiog truputį su dieniniu kremu pamaišau ir tepu ant veido :)
    ___
    http://inmyflowoflife.blogspot.co.uk/

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tikrai?? Na aš to dar nepastebėjau, bet džiugu, kad radai kitą būdą, kaip naudoti šį BB :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Išbandymų metas

Sveiki gyvi ! Jau senokai rašiau čia, nes vis nerasdavau laiko ar minčių, kuriomis galėčiau pasidalinti, tačiau šiandien gavau draugės pasiūlymą parašyti naują įrašą apie makiažo kursus, kuriuos aš baigiau. :) Taigi, jei tik turite noro ir laiko (taip pat ir lėšų), būtinai eikite į kursus! Tai neįkainojama patirtis, ypač jei esi mėgėjas dažytis ar dažyti kitus, ar pradedantysis, kuris nori susipažinti su visu šiuo pasauliu (geriausias variantas - nuo pradžių teisingai susipažinti su tuo), o galbūt turi planų gyvenimą sieti su grožiu, makiažu ir kosmetika. :) Žinau, kad perskaitę kaikurios galite pagalvoji "Pff, kam čia tie kursai man, pinigus mokėti, nors youtube pilna makiažo tutorial'ų", bet PRISIEKIU (!), niekur neišgirsite tiek daug makiažo subtilybių, kaip tik kursuose. Pati ilgai svarsčiau ar man to reikia, ar sužinosiu ką nors naujo, nes esu išstudijavus daugybę makeup tutorial'ų. Tačiau, esu be proto patenkinta, nes sužinojau tikrai daug, susipažinau su nu

Beautiful red lips ♥

Sveiki :) Šį kartą rašysiu apie makiažą, kuris yra mano mėgstamiausias, tačiau negaliu kiekvieną dieną su juo būti, nes gyvenu ne Paryžiuje, kuriame ryškesnis makiažas būtų nepastebėtas, o jei ir pastebėtas, tai išgirtas. Mes gyvename Lietuvoje, kurioje ryškus makiažas atkreipia dėmesį, yra nulydimas žvilgsniais ir apkalbomis, nes atrodai išsišokančiai tokioje pilkoje masėje. Bet dabar ne apie tai :) Tagi galiu pripažinti, kad dievinu raudonas lūpas :) Neįmanoma neatkreipti dėmesio į jas, nes jos atrodo pasakiškai :) Galite sakyti ką norite, bet raudoni lūpų  dažai tinka visiems, tik reikia pasirinkti tinkamą toną : šiltą arba šaltą :) Dabar aprašysiu kaip pasidariau šį makiažą :)   Pirmą naudojau "Essence my base" bazę, tada tolygiai išskirsčiau ant veido "Catrice photo finish" pudrą (spalva 020 rosy beige). Užmaskavau paakius ir spuogelius su "Essence cover stick" maskuokliu (spalva 01 matt sand) ir padengiau veidą "Catrice skin

Obuolių pyragas

Labas vakaras :) Nauji metai, naujos temos. :) Net negalvojau, kad apie tai rašysiu, beet... visada būna pirmas kartas. Mintis kilo spontaniškai, taigi nusprendžiau, kad pasidalinsiu savo vienu laaabai paprastu, mažai produktų reikalaujančiu, bet taip pat laabai skaniu ir visų išgirtu desertu. Tai bus obuolių pyragas :) Net ir prastam kepėjui šis pyragas yra lengvai pagaminamas, tad tikrai verta pabandyti :) Pyragui reikės: 6-8 obuolių (priklauso nuo dydžio, jei obuolius nelabai mėgstate , dėkite mažiau) 1 stiklinė cukraus (+ pabarstymui) 1,5 stiklinės miltų 2 kiaušiniai Pusė arb. šaukštelio kepimo miltelių Arb. šaukštelis vanilinio cukraus (+ pabarstymui) 12 šaukštų pieno (arba vandens) Cinamono pabarstymui Kiaušinius išmaišome su cukrumi, įdedame miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir pieną (arba vandenį). Viską gerai išmaišome. Tada nuplauname obuolius, nulupame juos ir supjaustome į masę (galima dėti ant viršaus. Seniau taip darydavau, bet kai obuoliai masėje,